Zalm quiche

  • 45 mins
  • 9 ingredients

Ingredients

  • Zachte roomkaas 225 gram
  • Eierdooiers geklopt 4
  • Eieren geklutst 4
  • Gerookte zalm 175 gram
  • Citroensap 2 eetlepels
  • Room of melk 3 dl
  • Cayennepeper 1/2 theelepel
  • Versgemalen zwarte peper
  • Bladerdeeg 1 pakje

Beboter een quiche schaal en bedek deze met de bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 190ºC.
Doe de roomkaas in een mengkom en klop er beetje bij beetje de eieren door. Snijd de zalm in repen en voeg deze toe, voeg dan het citroensap toe en vervolgens de room om er een zachte massa van te maken. Doe er naar smaak nog wat cayennepeper en zwarte peper door. Giet de vulling in de quiche schaal en zet die in de voorvervarmde oven en bak de quiche in 35 minuten tot de vulling stevig is en het deeg goudkleurig.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: