Varkensschnitzel uit de wok

  • 30 mins
  • 5 ingredients

Ingredients

  • Broccoliroosjes 300 gram
  • Varkensschnitzel in reepjes 400 gram
  • Knoflook fijngesneden 2 teentjes
  • Appels in heel dunne reepjes 2
  • Tomaat in blokjes 1

Snijd de broccoliroosjes heel klein. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant. Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 el olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: