Tortilla/Wrap met zoetzuur vlees, maïs, komkommer en tomaat

Ingredients

  • Maïskorrels 1 blikje (150 gram)
  • Vleestomaten 3 grote
  • Komkommer 1 kleine
  • Olijfolie
  • Vleesreepjes 300 gram
  • Chinese wolsaus, Sweet & sour 6 eetlepels
  • tortilla/wrap 1 pak
  • Gebakken uitjes

Laat de maïskorrels uitlekken. Was en snijd de tomaten in kleine stukjes en de komkommer in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok het vlees 1 minuut. Schep de maïskorrels en de tomaten erdoor en roerbak nog 2 minuten. Voeg de woksaus toe. Wok nog 1 minuut. Verwarm de tortilla/wrap volgens de bereidingswijze op de verpakking. Leg op elke tortilla/wrap wat van het vleesmengsel en wat plakjes komkommer. Rol ze op, leg ze op 3 borden en bestrooi met gebakken uitjes.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: