Tagliatelle met garnalen

  • 30 mins
  • 12 ingredients

Ingredients

  • Tagliatelle 300 gram
  • Uien, fijngesnipperd 2
  • Knoflook, fijngehakt 3 teentjes
  • Olijfolie
  • Room 400 ml
  • Gepelde rauwe grote garnalen 450 gram
  • Cognac om te flamberen
  • Tomatenpuree 1 klein blikje
  • Gepelde tomaten 2 blikken
  • Chilipoeder of tabasco (naar smaak) 1/2 theelepel
  • Verse peterselie en/of basilicum
  • Parrano Stuk Robusto 100 gram

Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en fruit de uien aan tot deze mooi glazig zijn. Voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de tomatenpuree erbij en bak even mee. Voeg de room en tomaten toe en breng op smaak met peper en zout en tabasco.
Laat 20 minuten rustig koken zodat de smaken goed in kunnen trekken.  Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een scheut olie en bak hierin de garnalen. Flambeer ze met cognac (zet hiervoor je afzuigkap uit). Voeg de garnaal op het laatst toe aan de saus. Serveer de saus met de pasta en strooi de verse peterselie en/of basilicum erover. Rasp de kaas erover.

 

 

 

 

Bron: Miljuschka

Print Recipe

%d bloggers liken dit: