Romige paprika-pompoensoep

  • 45 mins
  • 8 ingredients

Ingredients

  • Ui 1
  • Pompoen 1 kleine
  • Vloeibare margarine 4 eetlepels
  • Kruidenbouillontabletten 2
  • Gegrilde paprika's (320 ml) 1 pot
  • Finesse voor koken 250 ml
  • Gemalen oude kaas 175 gram
  • Volkorenbrood 1/2

Ui pellen en snipperen. Pompoen schillen en in kleine stukjes snijden. In soeppan margarine verhitten en ui en pompoen 5 minuten zacht bakken. Bouillontabletten en 750 ml kokend water toevoegen. Soep aan de kook brengen en 15 minuten laten koken. Gegrilde paprika’s afgieten en in reepjes snijden. Finesse voor koken en helft van paprika toevoegen aan soep. Met staafmixer soep pureren. Soep goed verwarmen en met zout en peper op smaak brengen. Soep met rest van paprika en kaas garneren. Brood eventueel geroosterd bij soep serveren.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: