Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

Ingredients

  • Gelatine 4 blaadjes
  • Vanillestokje, opengesneden 1
  • Slagroom 500 ml
  • Suiker 2 eetlepels
  • Witte chocolade 150 gram
  • Diepvries bosvruchten, nog licht bevroren 400 gram

Week de gelatine ca 5 minuten in koud water. Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng het vanillestokje, -merg, slagroom, suiker en witte chocolade in een steelpan al roerend aan de kook. Neem de pan van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost. Laat het roommengsel afkoelen. Giet het vervolgens in de vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de panna cotta voor het serveren uit de vormpjes en schep de bosvruchten erop.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: