Louisiana Coleslaw

  • 10 mins
  • 10 ingredients

Ingredients

  • Mayonaise 6 eetlepels
  • Appelciderazijn 4 eetlepels
  • Grove mosterd 2 eetlepels
  • Mosterdpoeder 1 theelepel
  • Honing 2 eetlepels
  • Rode kool (fijngesneden) 300 gram
  • Witte kool (fijngesneden) 300 gram
  • Rode ui (gesnipperd) 1
  • Wortel 1 kleine, julienne gesneden
  • Bladpeterselie (fijngehakt) 1 eetlepel

Meng voor de dressing de mayonaise met de appelciderazijn, grove mosterd, mosterdpoeder, honing en peper en zout naar smaak. Snijd de rode en witte kool fijn, snipper de ui, snijd de wortel julienne of rasp deze en hak de peterselie fijn. Meng in een saladekom de rode kool, witte kool, rode ui, wortel en peterselie goed door elkaar. Meng de dressing erdoor.

Bereidingstip:

Als je de dressing pas op het laatste moment toevoegt, blijft de koolsalade lekker knapperig.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: