Kao Pad Goong (gebakken rijst met garnalen)

Ingredients

  • Olie 3 eetlepels
  • Uien, gesnipperd 1
  • Knoflook, gesnipperd 1 eetlepel
  • Garnalen 80 gram
  • Gekookte rijst 350 gram
  • Ei, losgeklopt 1
  • vissaus 2 eetlepels
  • Sojasaus 1 eetlepel
  • Suiker snufje
  • Bosui (gesneden) 2
  • Peper en zout

Verhit de olie in een wok. Voeg, knoflook, uien toe en fruit 1 minuut. Voeg de garnalen toe. Roerbak tot de garnalen roze gekleurd zijn. Voeg de eieren toe en bak ze al scrambled egg. Voeg de rijst toe onder voortdurend roerbakken. Voeg de vissaus, sojasaus en suiker toe en meng goed door elkaar. Ga door totdat de rijst door en door verhit is. Garneer met gesneden bosui en citroen schijfjes.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: