Geroosterde wortelen

  • 40 mins
  • 7 ingredients

Ingredients

  • Boter 80 gram
  • Fijngesneden munt 4 eetlepels
  • Zout
  • Chilipeper (uit de molen)
  • Peen 2 bossen
  • Citroen 1
  • Olijfolie 5 eetlepels

Meng de boter op kamertemperatuur met de fijngesneden munt, zout en chilipeper naar smaak. Wikkel de boter tot een rolletje in vershoudfolie en laat het in de koelkast stevig worden. Verwarm de oven voor op 225ºC. Schil de penen met een dunschiller. Rasp de citroen en meng dit door de olijfolie en smeer dit dun op de penen. Rooster de penen in een bakblik in de oven in 30 minuten gaar, keer ze af en toe. Serveer met de muntboter.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: