Ingredients
- Varkenshaas in blokjes 500 gram
- Tortilla's 4
- Krop ijsbergsla 1/4
- Zure room 1 1/2 dl
- Geraspte kaas 50 gram
- MARINADE
- Knoflook geperst 2 teentjes
- Rode peper 1
- Verse fijngehakte koriander 7 gram
- Limoen (rasp en sap) 1
- Olijfolie 4 eetlepels
- SALADE
- Fijngehakt lente-uitje 1
- Tomaten in kleine blokjes 2
- Verse koriander 4 gram
- Zout
Roer in een kom knoflook, rode peper, koriander, limoenrasp, limoensap, 3 el olie en peper tot een marinade. Schep blokjes varkenshaas door marinade en laat het vlees afgedekt 2 uur in de koelkast marineren. Schep ondertussen in een kom 1 el olie, lente-uitje, tomaten, koriander en peper tot een tomatensalsa en zet koel.
Rijg de blokjes vlees aan de spiesen. Gril de varkenshaasspiesen op de barbeque (of in grilpan) aan beide zijden goudbruin en gaar. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Verwarm de tortilla’s kort op de barbeque of volgens gebruiksaanwijzing. Leg de tortilla’s op 4 borden en verdeel hierover de ijsbergsla, varkenshaasspiesen, tomatensalsa, zure room en geraspte kaas.
No Comments