Cordon Bleu

  • 20 mins
  • 7 ingredients

Ingredients

  • Paneermeel
  • Varkensfiletlapjes 4
  • Eieren 2
  • Emmentaler kaas 100 gram
  • Gerookte slagersachterham 4 plakken
  • Boter 50 gram
  • Cocktailprikkers

Strooi het paneermeel op een plat bord. Snijd de varkensfiletlapjes als een pittabroodje open, bedek ze met vershoudfolie en sla ze zo plat mogelijk met een steelpan. Klop de eieren los in een kom. Bestrijk de opengesneden binnenkant van het vlees royaal met ei. Snijd de Emmentaler kaas met een kaasschaaf in plakken. Vul de varkensfilets met een dubbelgevouwen plak ham en de kaas. Zet de filets vast met een cocktailprikker. Wentel de filets door het losgeklopte ei, bestrooi met peper en zout en wentel ze vervolgens door het paneermeel. Verhit de boter bak de cordon bleus aan beide zijden in 10 minuten gaar en goudbruin.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: