Ceasar Salad

Ingredients

  • Ansjovisfilets 4
  • Uitgeperste citroen 1/2
  • Dijon mosterd 1 eetlepel
  • Knoflook 1 teentje
  • Eigeel 1
  • Worchestershiresaus scheutje
  • Zachte olijfolie
  • Rode wijn azijn
  • Gemengde sla
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  • Croutons
  • Kipfilet, gebakken of gerookt blokjes

Snijd de ansjovisfilets zeer klein. Doe deze in een schaal. Voeg dan één voor één de volgende ingrediënten toe. Zorg dat alles goed vermengd is voordat het volgende wordt toegevoegd. Voeg toe: citroensap, mosterd, uitgeperste knoflook, eigeel, Worchestershiresaus en de versgemalen peper. Voeg naar smaak de olijfolie en de rode wijnazijn toe in de aangegeven verhouding. Giet de dressing over de salade voeg de kip toe en besprenkel de salade met de kaas en croutons.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: