Biefstuk Stroganoff

  • 30 mins
  • 12 ingredients

Ingredients

  • Kogelbiefstukjes à 150 gram 4
  • Ui 1
  • Knoflook 2 teentjes
  • Champignons 150 gram
  • Zure augurken 2
  • Kappertjes 1 eetlepel
  • Tomatenpuree 1 eetlepel
  • Suiker 1 theelepel
  • Mosterd 1 theelepel
  • Slagroom 2 dl
  • Boter
  • Peper en zout

Bestrooi de biefstukjes met peper en zout. Maak de ui schoon en snipper deze. Pers de knoflookteentjes. Snij de champignons in plakjes en de augurken in stukjes. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg vervolgens de champignons toe en bak deze mee. Tot slot de augurken, kappertjes, tomatenpuree, suiker, mosterd en de slagroom erbij doen. Roer het geheel goed door elkaar, breng het aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken. Bak in een andere pan de biefstukjes gedurende 3 (rosé) tot 4 (doorbakken) minuten. Voeg de saus toe aan het vlees. Serveren met gebakken aardappelen en snijbonen.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: