Zalm ceviche en gerookte olijfolie

Ingredients

  • Verse zalmfilet 200 gram
  • Limoenen 2
  • Sinaasappel 1
  • (Rode biet) crackers van Danvita (fooddelicious)
  • Rode ui, fijngesneden 1
  • Avocado in kleine blokjes 1
  • Zwart sesam zaad (fooddelicious)
  • Smoked olive oil van La Chinata (fooddelicious)

Snijd de rauwe zalmfilet in mooie, middelgrote blokjes. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de limoenen en sinaasappel uit.

Marineer de zalmblokjes één uur in het mengsel van de sap en rasp in een afgesloten bak in de koelkast.

Schep daarna de zalm uit het zuur en beleg deze op een Danvita cracker, maak af met fijn gesneden rode ui, blokjes avocado en zwart sesamzaad voor het contrast en natuurlijk met een paar druppeltjes gerookte olijfolie.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: