Steak Tartare van Bavette met gebakken kwartelei

  • 30 mins
  • 15 ingredients

Ingredients

  • Runderbavette 200 gram
  • Sjalotten 2
  • Cornichons 10 gram
  • Kappertjes 10 gram
  • Peterselie 1/2 bosje
  • Bieslook 1/2 bosje
  • Tabasco naar smaak
  • Worcestershiresaus naar smaak
  • Dijon mosterd 10 gram
  • Ketchup 10 gram
  • Olijfolie 10 gram
  • Peper en zout
  • Kwarteleitjes 4
  • Brood voor croutons 4 sneetjes
  • Sla

Snij de bavette ragfijn. Snipper de sjalotten. Snij de peterselie en de bieslook fijn. Hak de kappertjes en cornichons fijn en meng met de bavette. Voeg naar smaak Tabasco, Worcestershiresaus, mosterden ketchup, olijfolie, peper en zout toe. Toast het brood, verhit olie in een koekenpan en bak de kwarteleitjes. Serveer met een beetje sla.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: