Spaghetti con funghi al balsamico

  • 25 mins
  • 10 ingredients

Ingredients

  • Crema di balsamico 4 eetlepels
  • Olijfolie 4 eetlepels
  • Fijngesneden knoflook 1 teentje
  • Uien gesnipperd 2
  • Kipfilet in reepjes 300 gram
  • Gedroogde oregano 1 theelepel
  • Spaghetti 300 gram
  • Kastanjechampignons in kwarten 500 gram
  • Platte peterselie grofgesneden 5 eetlepels
  • Parmezaanse kaas, vers geraspt 75 gram

Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan. Doe de knoflook en ui in de pan en bak 3 minuten. Voeg de kip, oregano en zout en peper toe en roerbak 5 minuten of tot de kip gaar is. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Haal de kip uit de pan. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de kastanjechampignons in 5 minuten gaar. Voeg de crema di balsamico en zout en peper naar smaak toe.

Giet de spaghetti af. Schep de kip, de kastanjechampignons en de helft van de peterselie door de spaghetti en verdeel over vier diepe borden. Bestrooi met de rest van de peterselie en de Parmezaanse kaas.

Decoreer de bordranden met de balsamico crème direct uit de fles.

Print Recipe

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: