Pikante garnalen met avocado

Ingredients

  • Limoenen, sap 6
  • Extra vierge olijfolie 4 eetlepels
  • Knoflook (geperst) 2 tenen
  • Honing 2 eetlepels
  • Zoete-paprikapoeder 1 theelepel
  • Cayennepeper snufje
  • Grote rauwe gepelde garnalen 12
  • Avocado 1 1/2
  • Rode ui, fijngehakt 1/2
  • Jalapeno peper, zaad verwijderd en fijngesneden 1/2
  • Zout en peper
  • Snackcupjes 12
  • Peterselie, gehakt 4 takjes

Meng het sap van 3 limoenen et de extra vierge olijfolie, honing, knoflook, zoete-paprikapoeder en cayennepeper. Breng op smaak met peper en zout. Schep de rauwe gepelde garnalen er doorheen. Zet in de koelkast. Laat 1 uur intrekken. Prak de avocado fijn en meng met het sap van 3 limoenen, rode ui, Jalapeño peper. Breng op smaak met peper en zout. Bak de garnalen 2 minuten aan iedere kant. Verdeel wat van het avocadomengsel over de snackcups. Leg er een garnaal bovenop. Bestrooi met peterselie.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: