Makreelrillette met mierikswortelmayonaise en rode biet

Ingredients

  • Gestoomde makreelfilet 1
  • Mayonaise 1/2 eetlepel
  • Yoghurt 1/2 eetlepel
  • Citroensap 1 theelepel
  • Sjalot, fijngehakt 1
  • Peterselie, fijngehakt 3 takjes
  • Mierikswortel 1 theelepel
  • Creme fraiche 1 eetlepel
  • Gekookte biet 1 kleine
  • snackcupjes 12
  • Dille, gehakt 2 takjes

Prak de makreel met de mayonaise, yoghurt en citroensap door elkaar. Meng er dan het fijngehakte sjalotje en de fijngehakte peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Meng de mierikswortel met de crème fraîche. Schep door de gekookte biet. Vul 12 snackcupjes met de makreelrillettes. Schep er een theelepeltje bietjes over. Bestrooi met de fijngehakte dille.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: