Makreel-mihoenrolletjes

Ingredients

  • IJsbergsla 1 krop
  • Mihoen 250 gram
  • Wokolie of arachideolie 3 eetlepels
  • Prei, in smalle ringen 200 gram
  • Winterwortel, in smalle reepjes 1
  • Bamboescheuten, in reepjes 1 blikje
  • taugé 50 gram
  • Gerookte makreel, in stukjes 300 gram
  • Chilisaus sweet

Snijd de slabladeren los van de krop, maar laat ze heel. Haal de bladeren door heet water zodat ze iets soepeler worden en leg ze naast elkaar op het werkvlak. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de wokolie en bak hierin de prei, wortel en bamboe 3-4 minuten. Schep de taugé en makreel erdoor. Schep het vis-groentemengsel door de mihoen en breng op smaak met zout. Verdeel het mengsel over de slabladeren, rol op en leg de rolletjes op een schaal. Lekker met chilisaus.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: