Gemengde paddenstoelen in oestersaus

Ingredients

  • Gemengde paddenstoelen (Oesterzwammen, shiitake paddenstoelen, kastanjechampignons 300 gram
  • MARINADE:
  • Oestersaus 2 eetlepels
  • Knoflook, uitgeperst 2 teentjes
  • DIPSAUS:
  • Oestersaus 1 eetlepel
  • Olijfolie 1 eetlepel
  • Witte wijn 1/2 eetlepel
  • Versgemalen zwarte peper, snuf

Maak de paddenstoelen schoon en verwijder de uiteinden van de stelen. Meng de ingrediënten voor de marinade. Voeg de paddenstoelen toe, meng alles goed door en laat het 10 minuten marineren. Meng ondertussen de ingrediënten voor de dipsaus.
Leg de gemarineerde paddenstoelen 2-3 minuten in de grillpan of op de barbecue. Serveer met de dipsaus.

Print Recipe

%d bloggers liken dit: