Carpaccio van courgette met rosbief en kaasflinters

Ingredients

  • Pijnboompitten 25 gram
  • Natuurazijn 1 eetlepel
  • Mosterd 1 mespunt
  • Olijfolie 4 eetlepels
  • Peterselie, heel fijngehakt 1 eetlepel
  • Dunne courgettes 2
  • Rosbief of carpacciovlees 200 gram
  • Oude kaas in flinters geschaafd 50 gram

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Klop in een kommetje de azijn, mosterd en olijfolie met wat zout en peper tot een dressing en roer de peterselie erdoor. Schaaf de courgettes met een kaasschaaf in de lengte in dunne plakken. leg de plakken courgette op 4 grote borden aansluitend naast elkaar. Druppel de helft van de dressing erover. Drapeer de plakjes vlees in het midden op de courgette tot een bergje en sprenkel hier de rest van de dressing over. Strooi de kaas en pijnboompitten erover. Serveer met breekbrood.

Print Recipe

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: